Parhaat Haribo pussit

  • 20 Jul, 2022

Herkkuliset ja tunnetut Haribo pussit maistuvat kaikille.

Klassisen herkulliset Haribo pussit ovat riemastuttaneet makean ystäviä jo vuodesta 1920 asti. Valikoima on laaja ja tarjolla onkin makeisia niin hedelmäkarkkien kuin salmiakin ystäville mutta myös suussa sulavan pehmeitä vaahtokarkkeja löytyy. Pakkauksia löytyy niin pieniin himoihin kuin isompiinkin. Mitä isompi, sitä parempi, eikö niin? Vaihtoehtojen joukosta on vaikeaa nimetä parasta pussia sillä jokainen löytää omalle suulleen parhaimman maistelemalla.

Haribo pussit suomalaisten makuun

Suomessa Haribon makeisia on myyty vuodesta 1970 lähtien. Yksi mielenkiintoinen fakta onkin se, että Haribo on tuonut markkinoille nimenomaan suomalaiseen makuun sopivia herkkuja eli erilaisia lakritsi- ja salmiakkisekoituksia. Pääsääntöisesti makeiset tulevat Suomeen Tanskasta mutta myös muun muassa Saksasta ja Belgiasta. Suomessa Haribo on perustettu paikallisesti vuonna 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Haribo on perustettu Saksan Bonnissa vuonna 1920 ja sen perustaja on Hans Riegel. Siitähän yrityksen nimikin tulee: Hans Riegel, Bonn. Nykyään yritys on Euroopan suurin viinikumikarkkivalmistaja sekä koko maailman yhdeksänneksi suurin makeisvalmistaja. Sen tunnuksena on keltainen nalle eikä ihmekään, sillä nallekarkit ovatkin yksi Haribon tunnetuimmista tuotteista. Tehtaita Haribolla on viisi Saksassa ja kolmetoista ympäri Eurooppaa.

Laatu takaamassa iloiset värit

Jokainen raaka-aine analysoidaan laboratoriossa ja tarkastetaan huolellisesti ennen käyttöä. Haribolla vahditaan tarkkaan, että vaaditut hygienia-, prosessi ja reseptivaatimukset täyttyvät. Yrityksellä onkin FSSC 22000-sertifikaatti, joka on elintarviketurvallisuusstandardi, jonka vaatimukset ylittävät tiukimmankin lainsäädännön. Jokaisen reseptin on oltava täydellinen ja uusien tuotteiden maku, tuoksu ja koostumus testataan perusteellisesti.